Ska det være nemt?

Skal det være nemt? Måltidskasser til din hverdag

Skal det være sundt, lækkert og må det højst tage 30 minutter at bikse sammen? Den travle hverdag bliver lidt mindre hektisk med de nemme måltidskasser. Du slipper for at bruge tid på madplaner og indkøb, for alt du skal bruge, bliver leveret til døren.

 

Vil du have mere tid til alt det sjove? Måltidskasserne sammensættes efter dine ønsker og smag. Her på siden finder du et stort udvalg med alt fra børne- og familievenlige menuer til de hurtige eller vegetariske.

Oplev de unikke fordele ved måltidskasser fra RetNemt

Klokken er kvart over spisetid, maven rumler og børnene har ramt ulvetimen. Maden skal hurtigt på bordet, men køleskabet er tømt for inspiration. Mangler du idéer til, hvad der skal på tallerkenen?

 

Måltidskasser fra RetNemt giver dig en række unikke fordele, der gør madlavningen i hverdagen til en leg.

Lyder det dyrt? Lige nu får du 30 % rabat på de 2 første kasser, så spørgsmålet er bare, hvilke du vælger.

 

Fordele ved måltidskasser fra RetNemt:

  •     Bestem selv, hvad der skal på menuen
  •     Vælg mellem 40 retter hver uge
  •     Mulighed for at fravælge ingredienser, du ikke kan tåle eller lide
  •     Vælg, hvor mange dage om ugen, du vil have mad til – fra 2 til 5 dage
  •     Ingen binding
  •     Indbygget bæredygtighed på grund af mindre madspild 
  •     Spar op til 575 kroner med en rabatkode, der giver dig 30 % rabat på de 2 første kasser

Stort udvalg af sunde og hurtige måltidskasser

Det tager tid at planlægge ugens måltider – tid, vi sjældent har. Netop derfor spiser vi ofte det samme igen og igen. Har du brug for variation i hverdagen?

 

Måltidskasserne fra RetNemt giver dig sunde og inspirerende måltider, du kan lave på højst 30 minutter. Det kræver ingen planlægning. Faktisk er du kun ét klik fra at få både opskrifter og de lækreste, friske råvarer leveret lige til døren.

 

Er du vegetar? Er ungerne kræsne? Vi har menuer til en hver smag, og herunder kan du se vores store udvalg. Husk, at du lige nu sparer op til 575 kroner, når du bestiller de to første kasser. Der er naturligvis ingen binding – det er bare ret nemt.

 

Grøn og vegetarisk mad

Kniber det med at klemme grøntsagerne ind i hverdagen? Den vegetariske måltidskasse sætter de grønne sager i centrum – og der fuld smæk på smag og farver.

Hver uge kan du vælge mellem 40 forskellige retter, der er alt andet end kedelige. Uanset om du er vegetar eller blot ønsker mere grønt i hverdagen, er denne måltidskasse et lækkert valg.

 

Familiens favoritter

Smagen af mors mad… Så bliver det ikke bedre, vel? Familiekassen indeholder alle de kendte, danske retter, som smager af barndomsminder. Her får du mad, som samler familien omkring kødgryderne, og spreder smil, når retterne sættes på spisebordet.

Glæd dig til et gensyn med de kendte klassikere og til mødet med nye, spændende opskrifter.

 

Mad der mætter børnene

Bliver der ofte serveret pasta bolognese derhjemme? Den italienske klassiker er en af børnenes favoritter, men hvorfor ikke prøve noget nyt? En børnevenlig måltidskasse kræser for de små smagsløg, men sørger selvfølgelig også for, at de voksne går glade fra bordet.

Tag børnene med i køkkenet og tilbered sammen de nye familiefavoritter på kun 30 minutter. Det er kvalitetstid i hverdagen.

 

Mad på 20 minutter

Har du kun 20 minutter til at stå i køkkenet? Mere skal du heller ikke bruge for at lave lækker mad fra bunden.

Vi leverer en ”færdig løsning”, hvor måltiderne er gjort næsten klar til servering. Vi har snittet salaten og lavet sovsen, så du kun skal finde skåle eller fade frem, mens maden varmes op. 

Slip for planlægningen

Det kræver planlægning af få enderne til at mødes, når fritidsinteresser, job, familieliv og tid med vennerne skal passes ind i hverdagen. Ofte ender det med, at måltiderne bliver hurtige færdigretter, som kan varmes i mikroovnen på få minutter.

 

Har du ikke til at lave madplaner? Lad os gøre det for dig.

 

Vi skræddersyr ugens menu efter dine ønsker, så du slipper for planlægningen. Hver uge kan du vælge mellem 40 forskellige retter, der er sammensat, så kroppen får alt det, den har brug for.

 

Levering lige til døren

Skal vi levere mad til 2 eller 5 dage om ugen? Du bestemmer, hvor ofte vi skal stå for maden hjemme hos dig. Vi pakker måltidskasserne med de friskeste sæsonråvarer, og leverer dem lige til døren. Opskriften følger naturligvis med, så du trin for trin kan se, hvordan retten skal laves.

Det giver dig også mulighed for at tage de mindste med i køkkenet.

 

Ingen binding

Binding bruger vi ikke.

Det er helt uforpligtende at prøve vores lækre måltidskasser. Når du har spist op, kan du selv vælge, hvornår vi skal levere næste gang. Det kan jo være, du er på ferie og derfor ikke er hjemme til at lave mad en uge eller mere.

Vil du have variation i hverdagsmaden, kan du altid skifte mellem de forskellige måltidskasser. Du er derfor heller ikke bundet af familiekassen, hvis du en dag får lyst til at prøve de hurtige måltider.

Valget er dit. Hver gang.

 

Få mere tid i hverdagen

Det kan føles som en lettelse af lade andre stå for madplanen. Pludselig skal du ikke bruge søndag eftermiddag på at søge internettet tyndt for inspirerende opskrifter, hele familien kan lide.

I stedet kan du samle store og små ved spisebordet, så I sammen kan vælge, hvad der skal på menuen i den kommende uge.

 

Samtidig slipper du også for indkøb. Bor du i lejlighed, er det praktisk og tidsbesparende, at du ikke skal bære de tunge indkøbsposer op. Vi sætter nemlig kassen på dit dørtrin – også selvom du bor øverst oppe.

 

Det giver dig mere tid i hverdagen til de ting, der virkelig er vigtige.

 

Nemme opskrifter

Når du ikke skal bruge dyrebar tid på at planlægge ugens måltider, kan du i stedet hygge dig med vennerne, tage på legepladsen med børnene eller fordybe dig i en god bog.

Måltidskasser fra RetNemt er en hjælp i den travle hverdag, og vi lægger stor vægt på, at opskrifterne skal være nemme at følge.

 

Skal de store børn lære at lave mad? Det er oplagt at lade dem gå i køkkenet med vores nemme måltidskasser. Trin for trin kan de se, hvordan maden skal tilberedes. Så mens de kokkerer, kan du tage en hurtig løbetur eller smide dig på sofaen til en lur. Maden er serveret i løbet af 30 minutter.

 

Skab variation i det du spiser

Lasagne, frikadeller, bolognese, pizza… De samme retter kører ofte i ring, og selvom det er super lækkert med lørdagskylling, kan det blive kedeligt i længden.

 

Det skal jo være nemt, hurtigt og hele familien skal kunne lide det. Derfor serverer vi ofte de samme retter, for kreativiteten er sjældent stor, når vi står i supermarkedet sent på dagen.

 

Måltidskasser fra RetNemt rører i gryden, så nye dufte og smage spreder sig i huset. Hver uge kan du vælge mellem nye, spændende retter. Nogle kender du med sikkerhed allerede, men vi tilbyder også altid opskrifter, du ikke allerede kender.

 

Det bliver spændende at sætte sig til bordet, når der er variation i måltiderne. Samtalen flyder også helt anderledes, når familien sammen tager på en kulinarisk rejse til fjerne himmelstrøg eller genoplever smagen af mormors mad.

 

Måltidskasser uden madspild

Smider du ofte en gammel gulerod eller en tør brødskive i skraldespanden? Madspild er hverken sundt for pengepungen eller miljøet, men det laver RetNemts måltidskasser om på. Her kan du helt undgå madspild.

 

Du vælger selv, hvor mange personer, kassen skal være til, og hvor mange dage den skal strække sig over. Når vi pakker kassen efter dine valg, mindsker vi madspild. Det er indbygget bæredygtighed til glæde for dig og miljøet, at du ikke står med overskydende ingredienser, som du ikke får brugt.

 

På den måde bliver der altid spist op, så vi også får godt vejr i morgen.

Bestil måltidskasser HER og brug koden:  NYKUNDE_2x30AFF
Så får du 30 % rabat på de første 2 kasser
 
Læs også: Klimavenlig og CO2 kompenseret strøm

 

 

Bæredygtigliv.dk er et uafhængigt  onlinemagasin, der har til formål at hjælpe danskerne til et sundere og mere bæredygtigt liv i bred forstand.Vi tror på, at en bæredygtig livsstil handler om at skabe en balance på tværs af forskellige områder af vores liv, herunder økonomi, job, tid og miljø. Vores mission er at inspirere og støtte mennesker i at træffe bæredygtige valg, der gavner både dem selv og planeten som helhed.

Læs mere…