Økologiske, miljøvenlige rengøringsmidler

oekologiske- miljoevenlige-rengøringsmidler

Miljøvenlige, økologiske rengøringsprodukter.

Der er mange gode grunde til at bruge miljøvenlige rengøringsmidler.

For det første findes der så effektive økologiske rengøringsmidler, at de virker bedre end almindelige rengøringsmidler og for det andet er de ofte billigere. Og for det første er de bedre for miljøet, da de er fri for skadelige og problematiske stoffer.

Sonnet rengøringsmidler  er rengøringsserien vi anbefaler,  fordi det er:

  1. Super effektivt
  2. Drøjt i brug
  3. Velduftende på en mild og behagelig måde
  4. Fri for sundhedsskadelige stoffer
  5. Er biologisk nedbrydelige produkter.
  6. OG det er en serie, du kan bruge til ALT. Dvs. at du kan nøjes med få rengøringsmidler istedet for at have et skab fyldt med forskellige produkter!

Miljøvenlige rengøringsmidler til erhverv

Miljøvenlige rengøringsmidler er mindst lige så effektive som kradse rengøringsmidler med kemikalier. De er drøjere i brug og er sundere at bruge end  almindelige rengøringsmidler, da de ikke indeholder skadelige stoffer.

Sonnet rengøringsmidler  er det foretrukne rengøringsmiddel – også til erhvervsrengøring –   fordi det er super effektivt og drøjt i brug. 

 Med få forskellige typer rengøringsmidler kan du dække al rengøring. 

Rengøringsmidler til badeværelset.

Disse miljøvenlige rengøringsmidler er super effektive til at rengøre badeværelset, så dit badeværelse fremstår lækkert og indbydende og samtidig dufter godt. Du får en mild og indbydende duft, som ikke river dig i næsen, som kemikalier i almindelige rengøringsmidler.

Desuden indeholder disse rengøringsmidler  rene ingredienser, og er biologisk nedbrydelige.

Miljøvenlige rengøringsmidler er derfor et godt valg for dig, hvis du ønsker at passe på miljøet, dine børn og dig selv, og vil have et lækkert, rent og velduftende badeværelse.

Rengøringsmidler til gravide

Idag véd man, at fostre påvirkes af hormonforstyrrende stoffer, og en derfor er virkelig godt at tænke på, hvad du omgiver dig med, når du vil være eller er gravid.  Det er vigtigt at tænke på din og barnets sundhed.

 Sonnet serien er en super effektiv  og velduftende rengøringsserie, med alt hvad du behøver for at holde huset rent. Det er drøjt i brug og helt fri for skadelig kemi og sundhedsskadelige stoffer. Du får et lækkert, rent og velduftende hjem, uden at du og din familie risikerer sundhedsmæssige følgevirkninger.

Alle ingredienser er naturlige og rengøringsmidlerne er biologisk nedbrydelige.

Rengøringsmidler til bilen

Sonnet rengøringsmidler  er en rengørings serie, som du kan bruge til alt. Du behøver ikke købe 50 forskellige rengøringsmidler – du kan bruge nogle få til alt. Også til bilen. Og de samme fortræffeligheder er gældende, når du rengør bilen med disse rengøringsmidler:

Super effektivt rengøring, der hurtig får din bil til at stå skinnende ren og velduftende uden kemikalier, der forpester luften i bilen i lang tid efter rengøring. Du får et sundere klima i bilen.

Serien er helt fri for sundhedsskadelige stoffer, og det er biologisk nedbrydelige produkter.

Hvorfor er det vigtigt at bruge miljøvenlige rengøringsmidler?

Der er  mange fordele ved at bruge økologiske og miljøvenlige rengøringsmidler.

  •  De er nemlig gode for både dig selv og for de kommende generationer
  • Det er godt for din pengepung, idet produkterne er meget drøje i brug og du kan nøjes med at købe få forskellige slags rengøringsmidler, som du kan bruge til ALT.
  • Og så er det godt for miljøet og naturen. Hver eneste husstand og hvert eneste menneske bruger masser af rengøringsmidler, vaskemiddel osv. 

Med de rette rengøringsprodukter får du et velduftende, rent og sundere indeklima, til gavn for dig selv, din sundhed og naturen.

Bæredygtigliv.dk er et uafhængigt  onlinemagasin, der har til formål at hjælpe danskerne til et sundere og mere bæredygtigt liv i bred forstand.Vi tror på, at en bæredygtig livsstil handler om at skabe en balance på tværs af forskellige områder af vores liv, herunder økonomi, job, tid og miljø. Vores mission er at inspirere og støtte mennesker i at træffe bæredygtige valg, der gavner både dem selv og planeten som helhed.

Læs mere…

HER kan du finde inspiration til mere bæredygtig levevis på andre områder.