Klimavenlig strøm

https://www.baeredygtigliv.dk/

Få klimavenlig og CO2 kompenseret strøm

Grow Energy leverer bæredygtig strøm og afbøder skadelige klimaaftryk. Ved at vælge Grow Energy som din el-udbyder, kan du som gennemsnitlig husstand reducere din CO2-udledning med 1,5-4 ton om året.

Som kunde hos Grow Energy får du din strøm til den rå indkøbspris, samtidig med at de sørger for at den CO2, som dit energiforbrug udleder, kompenseres 200% ,- og så er du et skridt tættere på at redde verden.

Med Grow Energy får du

  • Et af Danmarks grønneste energiselskaber
  • Lynhurtig kundeservice med gennemsnitlig svartid på under 5 minutter
  • Månedlig betaling
  • Variabel elpris aftale
https://www.baeredygtigliv.dk

Strømpriser

Grow Energy er en elleverandør, der fokuserer på at levere bæredygtig strøm til indkøbspriser.

De er opmærksomme på, at energiforbruget i vores samfund har en negativ påvirkning på miljøet, og derfor har de taget skridt for at afbøde disse skadelige klimaaftryk.

Ved at vælge Grow Energy som din el-leverandør, kan du som gennemsnitlig husstand reducere din CO2-udledning med 1,5-4 ton om året. Dette sker ved, at Grow Energy investerer økonomisk i projekter, der direkte reducerer CO2 i atmosfæren. Grow Energy stiller også strenge krav til alle deres klimaprojekter, og sørger for, at de er godkendt af anerkendte organisationer inden for CO2-verificering, som fører løbende, grundige kontroller med projekterne.

På denne måde kan du, ved at vælge Grow Energy som din el-leverandør, bidrage positivt til miljøet og samtidig have en strømleverandør, der sikrer dig en bæredygtig og miljøvenlig energiforsyning.

https://www.baeredygtigliv.dk

Grow Energy fjerner alle CO2-emissioner, der er resultatet af dit energiforbrug.

Det gør de ved at investere økonomisk i projekter, der direkte reducerer CO2 i atmosfæren.

Grow Energy har de højeste standarder for deres klimaforanstaltninger. De skal være godkendt af Verified Carbon Standard eller Gold Standard, som er de mest anerkendte og pålidelige verificeringsstandarder inden for CO2.

Disse organisationer er uafhængige og fører løbende, grundige kontroller med alle de projekter, som Grow Energy investerer i.

Det kan du læse mere om HER

https://www.baeredygtigliv.dk

Bæredygtigliv.dk er et uafhængigt onlinemagasin, der har til formål at hjælpe danskerne til et sundere og mere bæredygtigt liv.

Her finder du guides, råd, tips, tricks og viden inden for sundhed, livsstil og interiør til et mere bæredygtigt liv.

Læs også: Spar tid og penge med sund take away leveret til din dør