*Troldejagt i Danmark - pak madkurven og tag på troldejagt

Troldejagt i Danmark

https://www.baeredygtigliv.dk/

Oplev vidunderlige kæmpe trolde i smukke, danske naturområder, og få skønne naturoplevelser med venner og familie.

Thomas Dambo har lavet en række fantastiske kæmpe trætrolde, der appellerer til fantasien og inviterer til eventyr. Troldene er lavet af store mængder affaldstræ, der er samlet op fra skove og andre naturområder, og træet er blevet skåret i store stykker og samlet til store figurer, der ligner trolde.

De kæmpe træ-trolde har klassiske træk såsom store næser og udtryksfulde ansigter, mens andre har et mere minimalistisk design. Uanset stilen, appellerer troldene til fantasien og inviterer til eventyr med deres magiske udtryk og store størrelse.

Nogle af Thomas Dambos kæmpe trætrolde er også udsmykket med pyntegenstande såsom hatte, tasker og tørklæder, mens andre er malet i forskellige farver og mønstre. Dette gør troldene endnu mere eventyrlige og appellerer til fantasien, da de giver mulighed for at forestille sig, hvad troldene har med sig i deres tasker og hvad de har været ude på eventyr for at opleve.

Pak en madkurv og tag på troldejagt. De er absolut et besøg værd.

Tag på trolde jagt i den danske natur

Kæmpe troldene findes i naturen i Danmark. Troldene er placeret i skoven og omgivet af smukke naturområder, der byder på en række vandrestier og muligheder for at opleve dyrelivet og den danske flora.

 Gå på troldejagt og se kæmpe trætrolde på følgende steder:

  • I skoven ved Nørre Aaby på Mors
  • På øen Aarø ved Sønderborg
  • I skoven ved Jyderup på Sjælland
  • I skoven ved Hareskovby nord for København
  • I skoven ved Frederiksværk nord for København
  • På øen Amager ved København
  • I skoven ved Gribskov nord for København
  • I skoven ved Ry nord for Aarhus

I sommeren 2020, blev der blevet opført en masse nye trolde på smukke steder i Danmark under overskriften “Rejsen til den store Troldefolkefest”.

Disse trolde kan findes via en digital “skattejagt” på Trollmap.com

Bæredygtigliv.dk er et uafhængigt onlinemagasin, der har til formål at hjælpe danskerne til et sundere og mere bæredygtigt liv.

Her finder du guides, råd, tips, tricks og viden inden for sundhed, livsstil og interiør, som er mere bæredygtig.