Unikke rejser

https://www.baeredygtigliv.dk

Aktiv ferie, rejse eller en ekstra ordinær oplevelse

For aktive og nysgerrige rejsende, der ønsker at opleve verden på en anden måde end turismens hovedstrøg, tilbyder Ruby Rejser en unik mulighed. Ruby Rejser har mere end 45 års erfaring med at sende rejsende på oplevelser, der gør deres ferie til en uforglemmelig oplevelse.

Deres mange trofaste gæster bevidner, at de stadig har en plads i den konkurrenceprægede rejsebranche. De tilbyder rejser året rundt – fra vinterens livlige skiferier med masser af sjov i sneen til sommerens kulturelle rundrejser og friske cykelture. Deres produkt palette er bred og hele tiden i udvikling, men det aktive twist er en gennemgående faktor i alt, hvad de tilbyder.

Ligegyldigt om du drømmer om at opleve nordlyset i Svalbard eller en farverig cykeltur i Holland, så har Ruby Rejser en rejse, der passer til dig. Vores rejser er designet til at give dig den mest oplevelsesrige ferie, du kan forestille dig.

https://www.baeredygtigliv.dk

Ruby Rejser tilbyder vi bl.a.:

Vandreferie

Vandreferier:
Ruby Rejser har et stort udvalg af vandreture i Europa samt enkelte oversøiske. De udbyder både gruppevandreture med dansk vandreleder, samt ture, hvor du vandrer på egen hånd, og vi fragter bagagen fra hotel til hotel.

Cykelferie

Cykelferier:
Er du til cykelferie, tilbydes der både klassiske cykelferie over hele Europa, hvor du cykler på egen hånd, mens de fragter bagagen for dig – eller du kan prøve et cykelkrydstogt, hvor guider cykler med på daglige ture, og du overnatter på en skøn flodbåd om natten.

Skiferie

Skiferier:
Vilde nedfarter, smukke langrendsspor, lærerig skiskole og uforglemmelig afterski – du kan få  det hele. Tag med til enten Norge eller Østrig og få luftet brædderne.

Kulturrejse

Kulturrejser:
Som et af de nyeste skud på stammen tilbyder Ruby Rejser nu også kulturelle rundrejser til en række eksotiske, oversøiske rejsemål – særligt i Asien. Besøg de største seværdigheder og få kulturen langt ind under huden.

Nordlys- og ekspeditionsrejse

Nordlys- og ekspeditionsrejser:
Er der en ægte eventyrer gemt i maven på dig, så se nærmere på vores rejser på kanten af verden. Jagt fx nordlyset på Svalbard eller Island eller oplev Antarktis eller Grønland på et moderne ekspeditionsskib – mulighederne er mange og eventyrene enorme.

Korsika

Korsika:
Ruby Rejser er efter egen mening intet mindre end eksperter på ferier til Middelhavets skønneste ø. Korsika har det hele, og uanset om du er til vilde vandre- og cykeloplevelser eller vil slappe af ved pool eller strand, så er Korsika øen for dig.

Fællesrejse

Fællesrejser:
Fællesrejsen er en helt egen rejseform, hvor du som gæst er medansvarlig for en god og behagelig ferie. Tag feks. på ski på en fællesrejse til Norge om vinteren eller tag familien med til en sommerfællesrejse i Østrig

Ferie og bæredygtighed.

Det er muligt at tage på ferie og samtidig tænke bæredygtigt. Der er mange måder, hvorpå du kan gøre din ferierejse mere bæredygtig og samtidig få en unik og værdifuld oplevelse.

Vælg bæredygtige hoteller

Det første, du kan gøre, er at vælge en destination, der har fokus på bæredygtighed. Der er mange feriebyer, hoteller og turistattraktioner, der gør en stor indsats for at reducere deres påvirkning på miljøet og støtte lokalsamfundene.

Omtanke ifht transport

Du kan også vælge at rejse med offentlig transport frem for at tage fly, da det er en af de mest miljøbelastende former for transport. Du kan også vælge at tage på vandreture eller cykelferier i stedet for at køre bil, hvilket både er godt for miljøet og for dit eget velbefindende.

Drop souvenirs

Endelig kan du sørge for at være opmærksom på, hvordan dine handlinger på ferien påvirker lokalsamfundene og miljøet. For eksempel kan du undgå at købe souvenirs fremstillet af truet dyrearter, eller du kan vælge at spise lokalt fremstillede fødevarer frem for importerede varer.

Ved at tænke over disse ting kan du opleve en ferie, der ikke kun er unik og værdifuld, men også en ferie, hvor du tager ansvar for verden omkring dig.

Så lad ikke dine ønsker om at leve bæredygtigt forhindre dig i også at holde ferie en gang i mellem. Livet skal nydes – også med en ferie. 

https://www.baeredygtigliv.dk

Ferie er tid til nærvær

En ferie kan være et værdifuldt minde for resten af livet. Det giver dig mulighed for at opleve nye steder, møde nye mennesker og prøve nye ting. Det kan hjælpe med at udvide horisonten og give en følelse af eventyr og frihed. Samtidig giver det tid til at slappe af og  at være væk fra hverdagens stress og jag.

At rejse giver også mulighed for at styrke bånd mellem familie og venner, især når man vælger at tage på ferie sammen. De oplevelser og minder, I skaber sammen, kan styrke jeres relation og bliver en del af jeres historie  fremover.

Desuden er det en mulighed for at udfordre sig selv og vokse som person. At opleve nye kulturer og udfordre sine egne fordomme kan åbne op for en mere forståelse og tolerance for verden omkring dig.

Bæredygtigliv.dk er et uafhængigt  onlinemagasin, der har til formål at hjælpe danskerne til et sundere og mere bæredygtigt liv i bred forstand.Vi tror på, at en bæredygtig livsstil handler om at skabe en balance på tværs af forskellige områder af vores liv, herunder økonomi, job, tid og miljø. Vores mission er at inspirere og støtte mennesker i at træffe bæredygtige valg, der gavner både dem selv og planeten som helhed.

Læs mere…

Læs også :Vandreture – en bæredygtig form for turisme