Giv dit barn gode pengevaner

https://www.baeredygtigliv.dk/giv-dit-barn-gode-pengevaner

Giv dit barn gode pengevaner

Giv dit barn gode pengevaner er en bog af Anne Juel Jørgensen. Penge spiller en afgørende rolle i vores liv, og derfor er det vigtigt at give vores børn gode pengevaner fra starten.

Anne Juel Jørgensen’s bog, “Giv dit barn gode pengevaner”, er en nyttig guide for forældre, der ønsker at lære deres børn at blive økonomisk ansvarlige.

Bogen tager udgangspunkt i den moderne verden, hvor mønter og sedler er blevet erstattet af betalingskort og digitale penge. Det kan være en udfordring for børn og unge at forstå pengenes værdi, og det kan føre til dårlige pengevaner og økonomisk ustabilitet senere i livet.

Gode pengevaner kan opfylde drømme og give økonomisk frihed

Anne Juel Jørgensen introducerer i bogen “Pengeligningen”, som er en simpel og let forståelig måde at forklare børn og unge om økonomi. Pengeligningen siger, at penge til hverdagen plus opsparing til gråvejrsdage plus penge til drømme og fremtid (herunder alderdom) er lig med økonomisk tryghed. Ved at lære børn at bruge pengene på en ansvarlig måde og gemme til fremtiden, kan de opnå økonomisk stabilitet og frihed senere i livet.

Gode pengevaner baseret på forskning

Bogen er baseret på nyeste forskning inden for adfærdsøkonomi. Bogen er skrevet i et letforståeligt sprog, der gør det nemt for forældre at lære deres børn om økonomi. Bogen indeholder også praktiske eksempler og øvelser, der hjælper børn med at forstå penge og økonomi.

En af bogens stærke sider, er dens fokus på tidlig læring. Anne Juel Jørgensen mener, at børn allerede fra treårsalderen kan lære om penge og økonomi. Ved at lære børn om økonomi fra en tidlig alder, kan vi hjælpe dem med at udvikle gode pengevaner. -Som  kan føre til økonomisk stabilitet og frihed senere i livet.

Gode pengevaner er en vigtig del af opdragelsen

Bogens budskab er klart og tydeligt: Vi kan ikke undgå at lære vores børn om penge og økonomi. Vi skal lære dem om økonomi – ellers risikerer vi at de  fejler senere i livet. Derfor er “Giv dit barn gode pengevaner” en vigtig bog for alle forældre, der ønsker at give deres børn den bedste start på livet.

 “Giv dit barn gode pengevaner” er værdifuld for alle forældre, der ønsker at lære deres børn om penge og økonomi. Bogen er baseret på solid forskning og giver konkrete redskaber til at lære børn at blive økonomisk ansvarlige. Ved at bruge bogens principper og øvelser kan forældre give deres børn grundlæggende viden om, hvordan de kan forfølge deres drømme og mål i livet.

Køb “Giv dit barn gode pengevaner”  HER

Læs også: Økonomisk overskud

Bæredygtigliv.dk er et uafhængigt  onlinemagasin, der har til formål at hjælpe danskerne til et sundere og mere bæredygtigt liv i bred forstand.

Vi tror på, at en bæredygtig livsstil handler om at skabe en balance på tværs af forskellige områder af vores liv, herunder økonomi, job, tid og miljø.

Vores mission er at inspirere og støtte mennesker i at træffe bæredygtige valg, der gavner både dem selv og planeten som helhed.

Læs mere…