Sund takeaway

https://www.baeredygtigliv.dk/sundtakeaway

Take away

Er du også træt af at bruge timer på at planlægge og tilberede sund mad til familien? Så er Sundtakeaway det helt rigtige valg for dig!

Sundtakeaway er et nyt koncept, der fokuserer på at give familier en nemmere hverdag med sundere, nemmere og grønnere mad. De tager sig af alt det besværlige arbejde, så du kan bruge din tid på at nyde god mad med familien.

Sundtakeaway er ikke kun en bekvem og sund løsning til aftensmaden, det er også en bæredygtig måde at spise på, der mindsker madspildet. Når du bestiller en måltidskasse fra Sundtakeaway, får du præcis den mængde ingredienser, du har brug for til hver ret, uden at der er nogen spildt mad eller overskydende ingredienser, der ender med at blive smidt ud.


Undgå madspild med sund takeaway

Mange mennesker oplever ofte, at de har for meget mad i køleskabet, der bliver glemt og til sidst bliver til spildt mad. Med Sundtakeaway behøver du ikke at bekymre dig om at købe mere, end du har brug for eller om at smide overskydende mad ud. Det er også en fantastisk måde at undgå at spilde tid og penge på at handle for meget mad, der måske ikke bliver spist.

Så hvis du ønsker at spise sundt og bæredygtigt, er Sundtakeaway et godt valg. Ikke kun får du en nem og velsmagende måde at spise sundt på, men du kan også være med til at mindske madspild og beskytte miljøet.

Take away med sunde råvarer

Det unikke ved Sundtakeaway er, at de fokuserer på at bruge sundere råvarer i deres retter. De bruger grove kornprodukter, rodfrugter, kål, bladsalater og magert kød, så du kan få en sundere kost uden at gå på kompromis med smagen.

Sundtakeaway tilbyder fem forskellige menuer, der passer til enhver smag og præference. Så uanset om du er til kød, fisk eller vegetarisk mad, så har de noget for dig.

Og det bedste af det hele? Du kan nu få 25% rabat på dit første køb hos Sundtakeaway! Så prøv det allerede i dag og oplev, hvor nemt og lækkert det kan være at spise sundt.

Sundtakeaway tilbyder 5 forskellige kasser:

Sundtakeaway – Din nye måde at spise sundt og nemt på

Er du også træt af at stå i køkkenet hver aften og planlægge aftensmaden? Eller ønsker du at tabe dig på en sund og nem måde? Så er Sundtakeaway den perfekte løsning for dig!

Sundtakeaway er et nyt og innovativt koncept, der giver dig mulighed for at få sundere mad serveret færdiglavet til dig. Med fokus på at give familier en nemmere hverdag, har Sundtakeaway skabt tre forskellige kasser, der kan imødekomme dine individuelle behov: familiekassen, vægttabskassen og hverdagskassen.

Familiekassen – Spar tid og få mere tid sammen

Familiekassen er perfekt til dig, der ønsker at spare tid og energi på madplanlægning og tilberedning af aftensmaden. Kassen indeholder aftensmad til fem dage, der er tilpasset til en familie på fire personer. Menuen skifter ugentligt, så der er altid spændende og lækre retter at vælge imellem. Med Sundtakeaway’s familiekasse får du mere tid sammen som familie, da du ikke længere skal bekymre dig om at planlægge og handle ind til aftensmaden.

Vægttabskassen – Kickstart dit vægttab på en nem og smagfuld måde

Hvis du ønsker at tabe dig på en sund og nem måde, er vores vægttabskasse det helt rigtige valg for dig. Vores ernæringseksperter og menuplanlæggere har samarbejdet om at udvikle en måltidskasse med varierede og lækre måltider, der er tilpasset til at hjælpe dig med at tabe dig. Vægttabskassen indeholder alle dagens måltider, så du slipper for at tænke på, hvad du skal spise i løbet af dagen. Du kan endda tilpasse kassen efter dine individuelle behov og ønsker.

Hverdagskassen – Tilpasset til din hverdag

Hverdagskassen giver dig mulighed for at vælge, hvor mange måltider du vil have – fra tre til syv måltider om ugen. Kassen er perfekt til dig, der ønsker en sund og varieret kost, men samtidig vil have mulighed for at tilpasse kassen til din travle hverdag. Hverdagskassen er fyldt med lækre retter, der er nemme at tilberede og som vil give dig mere tid til andre ting i din hverdag.

https://www.baeredygtigliv.dk/sundtakeaway

En nem og bekvem måde at spise sundt på

Uanset hvilken kasse du vælger, vil Sundtakeaway gøre dit liv nemmere og sundere. Du slipper for at udtænke en menuplan for ugen, da Sundtakeaway har en menu klar til dig, hvor du kan vælge mellem ni forskellige retter. Maden bliver leveret til døren i hele Danmark en gang om ugen og pakket i flamingokasser, der holder på kulden, så maden når frem frisk til dig.

 

Menuen er fyldt med sundere valgmuligheder

Vi har fokus på at bruge sundere råvarer i vores retter. Vores menu indeholder ni forskellige retter, der er udviklet af vores dygtige kokke og ernæringseksperter. Vi bruger grove kornprodukter, rodfrugter, kål, bladsalater og magert kød for at give dig en sundere kost uden at gå på kompromis med smagen.

Levering til hele Danmark

Vi leverer til hele Danmark en gang om ugen og pakker maden i flamingokasser, der holder på kulden, så maden når frem frisk til dig. Du kan også vælge en fast leveringsdag, der passer bedst til dig og din families behov.

Prøv Sundtakeaway i dag Hvis du er træt af at planlægge og tilberede maden, kan Sundtakeaway hjælpe dig med at få en nemmere og sundere hverdag. Vores kasser er perfekte til familier, der ønsker at tilbringe mere tid sammen uden at skulle tænke på madlavning. Prøv Sundtakeaway i dag og få 25% rabat på dit første køb.

https://www.baeredygtigliv.dk/sundtakeaway

Bæredygtigliv.dk er et uafhængigt  onlinemagasin, der har til formål at hjælpe danskerne til et sundere og mere bæredygtigt liv i bred forstand.Vi tror på, at en bæredygtig livsstil handler om at skabe en balance på tværs af forskellige områder af vores liv, herunder økonomi, job, tid og miljø. Vores mission er at inspirere og støtte mennesker i at træffe bæredygtige valg, der gavner både dem selv og planeten som helhed.

Læs mere…