Investerer du bæredygtigt?

https://www.baeredygtigliv.dk/

Hele 3 ud af 4 danskere ønsker at leve mere bæredygtigt. Men faktisk er det kun 1 ud af 4 af os, der investerer bæredygtigt. Vi ser altså ikke sammenhængen mellem en bæredygtig livsstil og bæredygtige investeringer.

Det viser en stor undersøgelse blandt tusindvis af danskere, som  I Love Global Goals og analyseinstituttet Epinion har lavet.

Der er et massivt potentiale for at skabe en stor bæredygtig forskel, hvis vi begynder at se bæredygtig investering som en del af en bæredygtig livsstil.

Dine penge er noget af det, der kan skabe allerstørst forskel!

Men hvorfor er det kun 1 ud af 4, der investerer bæredygtigt? Hvorfor er der ikke er flere af os, der ser sammenhængen? Hvad er det, der holder os tilbage? Og hvordan får vi fjernet barriererne?

Bæredygtig investering er svært at gennemskue, og svært at komme i gang med
Undersøgelsen afslører, at mange danskere synes, at det er for svært at gennemskue og for komplekst at komme i gang med bæredygtige investeringer. Det er svært at vurdere, hvorvidt virksomheder reelt er bæredygtige, og hvorvidt investeringer reelt er bæredygtige. Og det er iøvrigt svært at finde viden om, hvor og hvordan man kommer i gang.

Danskerne er ikke i tvivl om, at det er en god forretning at investere bæredygtigt
Bæredygtige investeringer har givet attraktive afkast, og outperformet det generelle marked. Det har  gennem mange år givet et meget attraktivt afkast at investere bæredygtigt. Så ved at lade dine penge arbejde for en bedre verden, opbygger du din egen formue.

Invester og gør en forskel med dine penge

Hvis du er klar til at komme i gang, har vi gjort det super nemt, og personligt. Du kan komme i gang med at investere fra helt ned til 500 kroner, og selv vælge de temaer, du gerne vil investere dine penge i. Enkelt, overskueligt og frem for alt bæredygtigt.

Danmarks nemmeste og mest bæredygtige investering.

Doland har bygget en løsning, der gør det nemt og attraktivt at investere penge, gøre en positiv forskel for verden, og tjene penge samtidigt. På deres hjemmeside tilbyder de en gratis Guide til investering, som kan downloades HER.

Læs også: Invester i en bedre verden 

 

Bæredygtigliv.dk er et uafhængigt  onlinemagasin, der har til formål at hjælpe danskerne til et sundere og mere bæredygtigt liv i bred forstand.

Vi tror på, at en bæredygtig livsstil handler om at skabe en balance på tværs af forskellige områder af vores liv, herunder økonomi, job, tid og miljø.

Vores mission er at inspirere og støtte mennesker i at træffe bæredygtige valg, der gavner både dem selv og planeten som helhed.