Bedste økologiske rengøringsmiddel

https://www.baeredygtigliv.dk

Økologisk og biologisk nedbrydelig

Sonett er et tysk mærke, der specialiserer sig i produktionen af økologiske og biologisk nedbrydelige rengøringsmidler. Selskabet har et stort udvalg af produkter, der dækker alt fra almindelig husrengøring til vaskemidler og opvaskemidler.

Sonett’s produkter er lavet af naturlige ingredienser såsom planteekstrakter, æteriske olier og mineralske ingredienser. Produkterne er fri for skadelige kemikalier som parabener, farvestoffer, kunstige parfumer, og ikke testet på dyr. Og så er de super effektive og meget drøje i brug. Dvs. at du i længden sparer masser af knofedt og penge.

Eksempler på Sonett’s produkter er:

Universalrengøring:

Denne all-purpose rengøring er designet til at fjerne snavs og pletter fra mange forskellige overflader, og er ideel til brug i køkkenet og badeværelset.

Opvaskemiddel:

Dette opvaskemiddel er lavet af naturlige ingredienser, såsom citronsyre og natriumcarbonat, og er skånsomt for både hænder og miljø.

Vaskepulver:

Sonett’s vaskepulver er lavet af ingredienser som kærne- og kokosfedt og er effektivt til at fjerne pletter på tøjet.

Rengøring af gulve:

Dette  rengøringsmiddiel er designet specielt til at rengøre træ- og klinker gulve, og er lavet af ingredienser som æteriske olier og citronsyre.

Certificeret og godkendt

Sonett’s rengøringsmidler er certificeret af forskellige økologiske organisationer, og er godkendt af både EU og BioSuisse, så det kan være en god løsning for dem, der søger bæredygtige og økologisk rengøring muligheder.

Det er vigtigt at læse etiketten og instruktionerne, før du bruger rengøringsmidlerne fra Sonett, og følg eventuelle sikkerhedsinstruktioner. Det er også vigtigt at teste et lille område først, hvis du er i tvivl om, om produktet er egnet til den specifikke overflade, du ønsker at rengøre.

Bæredygtigliv.dk er et uafhængigt  onlinemagasin, der har til formål at hjælpe danskerne til et sundere og mere bæredygtigt liv i bred forstand.Vi tror på, at en bæredygtig livsstil handler om at skabe en balance på tværs af forskellige områder af vores liv, herunder økonomi, job, tid og miljø. Vores mission er at inspirere og støtte mennesker i at træffe bæredygtige valg, der gavner både dem selv og planeten som helhed.

Læs mere…