Relevant hudpleje

https://www.baeredygtigliv.dk

 Kompromisløs hudpleje med aktive, økologiske og veganske ingredienser, med inspiration fra den nordiske natur.

Relevant  er en dansk hudplejeserie, der har fokus på bæredygtighed og naturlige ingredienser. Serien blev grundlagt med det mål at skabe en hudpleje, der både er god for huden og for miljøet.

Sund hud

Hos Relevant er de overbeviste om, at de bedste resultater opnås med de bedste ingredienser. Derfor er alle deres produkter udviklet med økologiske, naturlige og effektive ingredienser, der hjælper med at opretholde en sund hud.

Uni-sex produkter

Relevant har en bred vifte af produkter til hudpleje: lotion, deodoranter, body wash og meget mere.  Alle produkter er skabt med et minimalistisk design og med en enkel formel, så de er nemme at bruge i hverdagen, for både mænd og kvinder.

Ocean-plastic emballage

Serien er også bæredygtig og har en holistisk tilgang til hudpleje. Alle produkter  er fremstillet uden skadelige kemikalier og parabener. Emballagen er fremstillet af genanvendt plastik fra havet – ocean plastic.

Relevant er en hudplejeserie, der har fokus på både en sund hud og et bæredygtigt miljø. Deres produkter er velegnede til dem, der søger en økologisk, naturlig og bæredygtig løsning til deres hudpleje.

Læs mere om Relevants hudpleje produkter HER

https://www.baeredygtigliv.dk

Bæredygtigliv.dk er et uafhængigt onlinemagasin, der har til formål at hjælpe danskerne til et sundere og mere bæredygtigt liv.

Her finder du guides, råd, tips, tricks og viden inden for sundhed, livsstil og interiør til et mere bæredygtigt liv.

Læs også: Økologisk makeup