Tag på restaurant

https://www.baeredygtigliv.dk

Annonce

Spar 1/3 del af prisen på restaurantbesøg

Earlybird.dk tilbyder en unik booking service, hvor du kan få op til 33% rabat på mere end 100 populære restauranter, take away steder og barer i København & Aarhus, når du booker samme dag.

Tag på Michelin restaurant med 33% rabat

Derudover kan du også nyde godt af tilbuddet på 5 restauranter fra Michelin-guiden, hvilket giver dig muligheden for at opleve nogle af de bedste restauranter i landet til en reduceret pris.

Teamet bag Earlybird.dk er dedikeret til at sikre, at du får en god spiseoplevelse ved at nøje udvælge deres samarbejdspartnere og verificere deres priser og menukort. Dette sikrer, at du får gode tilbud på kvalitetsrestauranter. 

 

Glade og tilfredse kunder

Over 500.000 gæster har allerede booket gennem Earlybird.dk, som er bedømt som “Fremragende” på Trustpilot og rost af medier som Euroman, Politiken, TV2, Berlingske, Gastromand og Børsen.

Hvis du ønsker at sikre dig en god spiseoplevelse, kan du booke nu via Earlybird.dk, hvor du vil modtage en ordrebekræftelse via e-mail og SMS.

Når du har besluttet dig for et spændende sted, kan du sætte dig til bords eller hente din mad på det valgte tidspunkt.

Rigtig god fornøjelse med maden, det bliver en oplevelse!

https://www.baeredygtigliv.dk

Håndplukkede restauranter

Vi tager kvalitet seriøst.

Derfor takker vi nej til restauranter hver uge, da vi kun ønsker at guide til gode oplevelser.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

Hvis du er på udkig efter en økonomisk bæredygtig måde,  at opleve restauranter og spisesteder på, er dette er super godt tilbud.

Derudover kan du også nyde godt af tilbuddet på 5 restauranter fra Michelin-guiden, så du kan opleve nogle af de bedste restauranter i landet til en reduceret pris.

MERE END 500.000 HAR

SPIST

MED EARLY BIRD

‘Fremragende’ på Trustpilot

Bæredygtigliv.dk er et uafhængigt onlinemagasin, der har til formål at hjælpe danskerne til et sundere og mere bæredygtigt liv.

Her finder du guides, råd, tips, tricks og viden inden for sundhed, livsstil og interiør til et mere bæredygtigt liv.

Læs også: Spa oplevelse i Ålborg