Sådan minimerer du nemt dit klima aftryk

baeredygtig-liv

Sådan minimerer du nemt dit klima aftryk

Vi hører om og om igen, hvor skidt det står til med miljøet.

Emissioner af drivhusgasser var højere i 2021 end nogensinde før (kilde)  Der er måske gode intentioner på klimaområdet, med den politiske handling mangler.

Nytter det overhovedet at vi – de små fisk i vandet; forbrugerne – ændrer vores adfærd,  når politikere ikke handler på klimakrisen?

JA! Hver en ren dråbe i havet tæller. Hver en indsats betyder noget. Hver eneste person, som selv tager ansvar, kan minimere sit impact på miljøet.

Hvis du gerne vil ændre på din forbruger adfærd, så beslut dig for, hvor du kan gå i gang lige nu. Hvad kan du ændre?

  • Kan du cykle på arbejde i stedet for at tage bilen?
  • Kan du skifte til biologisk nedbrydelige rengøringsmidler?
  • Kan du medbringe stof poser hver gang du handler (så du minimerer forbrug af plastikposer)?

Find 3 ting, du kan ændre LIGE NU

Find 3 områder, hvor du kan ændre adfærd og dermed leve mere bæredygtigt, og  implementer det i din hverdag. Enhver nok så lille forandring hjælper miljøet og inspirerer måske andre til også at gøre en indsats.

Når disse 3 forandringer er implementeret og sat på autopilot så det kører derudad, er du  klar til at gøre en indsats på endnu 3 områder.

Hvad skal være dine første 3 forandringer, så du tager ansvar for dit klima aftryk? Husk at en lille ændring kan have virkelig stor impackt.

Hver eneste handling betyder noget, så hold fast og sæt i gang.

Tak fordi du tager ansvar.

Find inspiration til fantastiske, biologisk nedbrydelige rengøringsmidler HER. 

Med disse produkter, behøver du  ikke gå på kompromis med hver effekt, duft eller miljøet, for der findes virkelig gode alternativer til giftig kemi.

Du vil opleve, at dit hus dufter bedre uden den kemiske riven i næsen og der er en umiddelbar genvist for din egen sundhed, når mængden af problematiske stoffer i hjemmet mindskes. Og dermed samme gevinst for naturen.