Genbrugs tøj

https://www.baeredygtigliv.dk/

Genbrugs tøj

RE-USE           RE-CYCKLE          RE-LOVE

Når du køber genbrugstøj, bidrager du til at passe på miljøet. Tøjproduktionen er én af de største klimabelastninger pga. den store mængde vand, der bruges samt det store kemikalieforbrug. Ved køb af genbrugstøj hjælper du med at bekæmpe tøjspild.

Tjek det fine genbrugstøj til kvinder og  mænd. Tøjet er  kvalitets tjekket, inden det sættes til salg, så du får kvalitetstøj til færre penge.

Husk at du har 30 dages fuld returret på alt genbrugstøjet her, så du kan nyde din kaffe i sofan, mens du roligt shopper.

Og så kan du prøve tøjet hjemme hos dig selv i ro og mag.

Med god og bæredygtig samvittighed.

Whats not to like!

GENBRUGSTØJ ER WIN-WIN

1. Dit helbred. Genbrugstøj er win-win. Det er godt for din egen sundhed, idet vi antager, at de fleste kemikalier er vasket ud af tøjet af tøjets første ejer. Det betyder for dig, at du ikke udsættes for så mange sundhedsskadelige og hormonforstyrrende stoffer fra tøjet.

2. Spar Penge. For det andet sparer du virkelig mange penge, som du kan bruge på andre ting. Måske drømmer du om noget, men som umiddelbart ligger udenfor rækkevidde? En ferie, at gå lidt ned i arbejdstid eller du mangler noget i dit hjem? At spare penge på tøj-budgetet er pludselig blevet nemt samtidig med at kvaliteten på genbrugstøj er virkelig fin, og så kan du købe det og prøve det hjemme.

3. Klima. Produktionen af tøj er en af de aktiviteter, der belaster vores klima og miljø allermest. Og forbruget af tøj og sko stiger – faktisk forventes det globalt at stige med over 60 procent frem mod 2030. Forbrugerrådet Tænk mener, at vi bør have en national handlingsplan med mål og initiativer for at mindske tøjspild.

Gevinsterne ved at købe genbrugstøj:

– Ved at købe genbrugstøj, hjælper du os danskere med at knække den kedelige rekord på 35% højere tøj forbrug end resten af verden.

– Du vil også kunne mærke det på din økonomi, at du køber genbrugstøj. Det er billigere, og du sparer mange penge.

– Du kan shoppe nyt tøj med god samvittighed.

– De største mængder kemikalier er formodentligt vasket ud af dit tøj, så du slipper for sundhedsskadelige og hormonforstyrrende stoffer.

– Du kan finde kvalitetstøj og dyrt mærkevaretøj til fornuftige priser.

Tjek det lækre herretøj og tøj til kvinder her, og køb med rigtig god og grøn samvittighed.