Elladcykler 2023

https://www.baeredygtigliv.dk/elladcykler/

Vælg den bedste el ladcykel

Er du træt af tæt trafik og at cirkle rundt efter en ledig parkeringsplads i myldretiden? El ladcykler er blevet populære alternativer til de dyre bilerDe miljøvenlige transportmidler er lette at håndtere, både når børn og indkøbsvarer skal fragtes forsvarligt.

Samtidig er der god motion at hente, hvis du svinger dig i sadlen og suser af sted på en gennemtestet kvalitetscykel. Skal du hurtigt fra A til B, sørger det holdbarbare batteri for, at du kommer langt omkring på kun en enkelt opladning.

Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af kvalitetscykler til hele familien.

 

Hvilken ladcykel er bedst?

En ladcykel er er praktisk transportmiddel til den travle familie. Hurtigt, nemt og sikkert bringer den børnene frem og tilbage mellem legeaftaler, og i det rummelige lad er der plads til både tasker, pakker og indkøb. Desuden sørger det effektive batteri for, at du altid har medvind på cykelstien.

Hvilken el ladcykel, der er bedst? Det afhænger af dit behov, men først og fremmest er sikkerheden afgørende.

El ladcykel til børn er et fleksibelt og sikkert valg

Langt de fleste modeller har en bæreevne på op til 100 kg., så der er både plads til børn, legekammerater og indkøb, når du kører på tur.

 Det gør el ladcyklen til et fleksibelt alternativ til bilen, og særligt i de store byer, hvor trafikken er tung, kan du let liste om hjørner og komme hurtigt frem. Du behøver ikke engang at tænke på at finde en P-plads og indløse parkeringsbillet, for rugbrødsmotoren kan parkeres på hvert et gadehjørne.

Samtidig er sikkerheden i top, for el ladcykler til børn leveres naturligvis med alt udstyr, så I trygt kan trille på tur. Snart vil du nynne med på melodien om, hvor glad du er for din cykel, og herunder kan du se nogle af de mest populære.

Eventyr cykler tilbyder ovenikøbet dag til dag levering på el ladcykler.

https://www.baeredygtigliv.dk

Fyrtøjet

Du kommer hurtigt langt omkring på ’Fyrtøjet’, der med sin store motor og batteri fragter dig 45 kilometer på kun en enkelt opladning. Der er plads til fire børn i ladet, som kan overdækkes med kaleche, når regn og rusk rammer cykelstien.

 

Den slidstærke el-model er udstyret med LED-lys både foran og bagpå, og de hydrauliske skivebremser sørger for, at sikkerheden er i top.

 

 

https://www.baeredygtigliv.dk/elladcykler/

Klods-Hans

Klods-Hans er en el ladcykel med plads til det hele. Her kan både dagligvarer, pakker og børn transporteres sikkert frem og tilbage. Det gennemtestede bremsesystem garanterer trygge ture selv i tæt trafik, og de hydrauliske skivebremser sørger for en behagelig tur uden bump på vejen.

 Modellen leveres med hjulreflekser, forlygter, baglygter, puder, vandafvisende kaleche, puder og seler, så den er klar til brug, når du modtager den.

 

https://www.baeredygtigliv.dk/elladcykler/

Klods-Hans Plus

Klods-Hans Plus er en seriøs opgradering af den populære Klods-Hans. Kvalitetscyklen har stor kapacitet og kører langt på en opladning. Den er udstyret med solide bremser, som gør transportmidlet til et sikkert valg. Desuden gør den smarte låge det let for børn at stige op i ladkassen. Både   både store og små sidder godt på klapbænken på hele køreturen.

 Topmodellen leveres med seler, lygter, reflekser, puder og vandtæt kaleche. Desuden har den l et smart display, så du let kan aflæse, hvor hurtigt og langt du kører.

Læs også: Ska det være nemt?

Bæredygtigliv.dk er et uafhængigt onlinemagasin, der har til formål at hjælpe danskerne til et sundere og mere bæredygtigt liv.

Her finder du guides, råd, tips, tricks og viden inden for sundhed, livsstil og interiør til et mere bæredygtigt liv.