Invester i træer – bliv skovejer

https://www.baeredygtigliv.dk/plant-klimatrae/

Investér i træer ( og fremtiden) – bliv skov ejer.

EcoTree  tilbyder skovbevaring ved at købe og dyrke natur- og landområder, som de omdanner til bæredygtige skove.

Målet er at skabe skove, der både er økologisk bæredygtige og økonomisk rentable for deres investorer. Altså en win-win for både naturen og dig som investor.

EcoTree har et team af erfarne skovfagfolk, der planter dine træer, passer godt på træerne og sørger for, at de har gode vækstbetingelser. Der bruges selvfølgelig bæredygtige metoder, såsom genplantning og skovpleje, for at sikre, at skovene forbliver sunde og produktive.

Unik mulighed – lær dit barn at investere

Konceptet er så pædagogisk at det er en oplagt måde at lære børn om naturbevarelse, om investering og om at gøre en vigtig forskel i verden. Som investor kan du følge udviklingen af din skov på EcoTrees hjemmeside. Du kan se billeder og data, der viser træernes vækst og udvikling, samt modtage regelmæssige opdateringer om skovpleje og andre aktiviteter.

Men det allerbedste:

EcoTree tilbyder også muligheden for at du kan besøge din skov i virkeligheden. Du kan planlægge en tur til skoven og se træerne og omgivelserne med dine egne øjne. Dette giver dig mulighed for at se den positive påvirkning, dit investering har gjort på miljøet og lokalsamfundet. Du kan nyde naturen med god samvittighed og det giver en vigtig følelse af at gøre noget godt og meningsfuldt. At gøre en forskel.

Alt i alt, EcoTree Forestry Group er en god investering for dem, der ønsker at være en del af skovbevaring og bæredygtig skovdrift. Som investor hjælper du med at beskytte miljøet, og du får økonomisk afkast, 100% af overskuddet, når dit træ engang fældes. Tømmeret bruges til møbler og byggemateriale, som opbevarer CO2 i mange år efter fældning.

Kom igang med  din første investering – og få 10 % rabat

Brug koden BAEREDYGTIGLIV10 og bliv en del af eventyrlig investering i din egen skov  Ecotree

Læs også: Ryd op og tjen penge.  Skaf penge til endnu flere træer.

Bæredygtigliv.dk er et uafhængigt  onlinemagasin, der har til formål at hjælpe danskerne til et sundere og mere bæredygtigt liv i bred forstand.Vi tror på, at en bæredygtig livsstil handler om at skabe en balance på tværs af forskellige områder af vores liv, herunder økonomi, job, tid og miljø. Vores mission er at inspirere og støtte mennesker i at træffe bæredygtige valg, der gavner både dem selv og planeten som helhed.

Læs mere…