Gratis reparation

https://www.baeredygtigliv.dk/

Gratis reparation af dine ting

Få repareret dine ting ganske gratis – og det gælder alt fra elektronik til tøj.

Repair Café er en international organisation, der har som formål at reducere mængden af affald ved at støtte op om reparation og genbrug. Repair Café har til formål at skabe fællesskaber, hvor folk kan lære at reparere ting, og hjælpe hinanden med at reparere ting.

Find en repair cafe i din by

Repair Café startede i Nederlandene i 2009, og organisationen er siden blevet udbredt til mange lande verden over, herunder Danmark. I Danmark findes der Repair Cafés i mange byer, og du kan finde en Repair Café i dit lokalområde ved at besøge Repair Café’s hjemmeside: https://repaircafe.dk/.

Gratis reperation af alt fra eletronik til tøj

På en Repair Café kan du få hjælp til at reparere dine ting, og du kan også lære at reparere ting selv. Der er frivillige reparatører til stede, der kan hjælpe dig med at reparere alt fra elektronik til tøj. Repair Cafés er åbne for alle, og der er ingen betaling for at få hjælp til reparation.

Det er miljøvenligt og bæredygtigt at reparere sine ting

Repair Café er en god måde at støtte op om en mere bæredygtig livsstil, da reparation og genbrug reducerer belastningen på miljøet. Repair Café er også et godt sted at møde andre mennesker og lære nye færdigheder.

Bæredygtigliv.dk er et uafhængigt onlinemagasin, der har til formål at hjælpe danskerne til et sundere og mere bæredygtigt liv.

Her finder du guides, råd, tips, tricks og viden inden for sundhed, livsstil og interiør til et mere bæredygtigt liv.

Læs også: tid til en ny computer?