Babykasse på abonnement

https://www.baeredygtigliv.dk/

Babykasse- bleer på abonnement

Har du fået din førstefødte eller er familien vokset med endnu et familiemedlem?

I begge tilfælde har du / I som forældre sikkert nok at se til, med at få hverdagen til at hænge fornuftigt sammen, så alle har det godt.

Når familien vokser er det en skøn tid, men det kan også være en stressende tid.

Forældre skal lære at være i forældrerollen, hvis det er det første barn i familien.  Parforholdet kan forandre sig og hele familien skal lære hinanden at kende.

Forældrene skal lære det lille nye barn at kende, og der er brug for ro og nærvær.  Samtidig går verden og livet jo ikke i stå, og mange nybagte forældre fortæller, at en babykasse er en rigtig god løsning.

Babykasse på abonnement

I en babykasse kan du få tilsendt bleer og andre fornødenheder til livet med en baby – helt automatisk og med fri fragt.

Dvs. at babypakken sendes med posten direkte hjem til dig, så du kan koncentrere dig om dit barn, og ikke skulle handle bleer mm i tide og utide. Og du kan vælge svanemærkede bleer, så dit barn skånes for skadelige stoffer.

Sover din baby uroligt? Prøv denne fantastiske tyngdedyne, der får din baby til at føle sig tryg og omsluttet, som om det stadig ligger i mors mave.

Læs også: Bedste Elladcykler 2023

 

Bæredygtigliv.dk er et uafhængigt  onlinemagasin, der har til formål at hjælpe danskerne til et sundere og mere bæredygtigt liv i bred forstand.Vi tror på, at en bæredygtig livsstil handler om at skabe en balance på tværs af forskellige områder af vores liv, herunder økonomi, job, tid og miljø. Vores mission er at inspirere og støtte mennesker i at træffe bæredygtige valg, der gavner både dem selv og planeten som helhed.

Læs mere…